Beste wandelvrienden,

 

 

Het jaareinde nodigt ons telkens opnieuw uit tot het creëren van gezelligheid bij de haard. In een snel tempo komen een rits aan feestelijkheden op ons af om die donkere periode wat kleur te geven.

Alhoewel overdaad schaadt, stellen we onze gemoedsrust even op de proef om toch maar deel te nemen aan de geneugten des levens.

 

Nu voor de wandelclub de drukke werkperiode bijna afgerond is, willen we dit succesvol jaar terug afsluiten op een feestelijke noot.

Verder bouwend op de ervaring van de voorbije jaren, trachten we de algemene vergadering in een feestelijk kleedje te steken.

 

Na een sprankelend apéritiefje om de tongen wat los te krijgen, wacht ons een heerlijke maaltijd overgoten met de reeds gekende ambiance.

Er is nu ook de mogelijkheid om een vegetarisch menu te reserveren.

We vragen dit jaar een kleine bijdrage (40 euro p.p.) om enigszins uit de kosten te komen, doch dit zal u wellicht niet tegenhouden zo snel mogelijk de nodige info in uw agenda te noteren.

 

Sint Antoniuskring Borsbeke Vrijdag 24 november  19 uur

 

Dit alles is wel vrijblijvend.

Wie enkel zijn lidkaart wenst te vernieuwen (15€)  en een “Walking in Belgium 2024” wenst aan te schaffen (8€), krijgt daar ook de gelegenheid toe.

 

Onze secretaris is in de zaal beschikbaar van 17.00 tot 18.30 uur.

 

Bekijk even de bijgaande kaart met praktische inlichtingen. Indien u er wilt bij zijn, meldt u dit zo snel mogelijk en alvast voor 22 november via onze website,  schriftelijk of telefonisch. De betaling via overschrijving geldt als definitieve inschrijving.

 

Wij hopen ook u daar te mogen ontmoeten.

 

Met sportieve groeten,

 

Het bestuur.