DRIEDAAGSE BUSREIS


Van vrijdag 16 september tot en met 18 september 2022 naar Rudesheim aan de Rijn.

Beschikbaarheid kamers: 25 dubbels (240€ PP) - 6 singles (270€ PP)


Historisch Rüdesheim

Rüdesheim is een populaire stad aan de Rijn. Het heeft een lange traditie en verschijnt voor het eerst in de 15 de eeuw. Door de ligging van deze stad, werd dit in de 19e eeuw een populaire bestemming voor gastronomie en vertier. Gelukkig is deze reputatie gebleven! 


Activiteiten en bezienswaardigheden in Rüdesheim

Het ontdekken van de historische oude stad met schilderachtige straatjes, geladen met overblijfselen van drie kastelen en oude vestingwerken is erg gezellig.


Genieten in de natuur

Dankzij de locatie is deze regio de perfecte plek om in de natuur en wijngaarden te vertoeven. De droogte biedt warme zomers en milde winters aan, waardoor de omgeving een aangenaam klimaat bezit dat actieve sporten zoals Nordic walking, fietsen en wandelen perfect maakt. Natuurlijk zijn er ook enkele plaatselijke bezienswaardigheden.


De geplaveide Drosselgasse

De Drosselgasse is een geplaveide straat en strekt zich uit over 144 meter door de binnenstad. De vele met hout omrande huizen, overwoekerd met wijnstokken zijn hier kenmerkend. Ook zijn er talrijke tavernes, bars, souvenirwinkeltjes en andere gave winkels die samen het stadsbeeld vormen. Vaak wordt deze straat omschreven als “de vrolijkste straat in de wereld”. 


Bron: https://www.romantischerijn.nl/rudesheim.html